Archive for April 2014

Propagandni tabor je prestavljen

Zaradi deževnega vremena, je za soboto, 26.4.2014 Propagandni tabor prestavljen. Propagandni tabor bomo tako izpeljali v začetku maja, o čemer pa boste še obveščeni.

Vsem prijavljenim se opravičujemo, a hkrati vemo, da bi dež pokvaril dobro zastavljen program in da “to ne bi bilo to”. :)

BP!

Propagandni tabor

V soboto, 26.4.2014 ob 9. uri, se bomo zbrali taborniki in podobno misleči na Glavnem trgu v Ljutomeru, kjer bomo imeli Propagandni tabor. Otrokom bomo pokazali nekaj taborniških veščin, sami pa se bodo preizkusili v Iskanju zaklada, Ilegalcu in Fotoorientaciji.

taborniki plakat 2

Prijavnico lahko dvignete v tajništvu vaše šole ali vrtca* ali pa jo snamete iz naše spletne strani, nato pa jo izpolnjeno vrnete nazaj v tajništvo do srede, 23.4.2014. Lahko pa jo tudi osebno prinesete na sedež ŠIM Ljutomer (Ormoška 22, 9240 Ljutomer), do srede, 23.4.2014. Žal brez prijavnice udeležba na  akciji ni mogoča.

Prijavnica in zloženka Propagandni tabor

* – osnovne šole Ljutomer, Cezanjevci, Mala Nedelja, Cven, Stročja vas ter vrtci Ljutomer, Cezanjevci, Cven, Mala Nedelja, Stročja vas.

Več informacij na mejl ali pa na 051-351-357.

Spletna stran je (delno) v izdelavi

Z-D-R-A-V-O, zdravo, zdravo, zdravo!

Naša spletna stran je trenutno še v fazi končne izdeleve. Žal ne gre vse preko noči. Počekiraj spet sem čez kaki dan, pa bi že morale biti spremembe… Če imaš kako vprašanje, se obrni na mejl ali pa pokliči na 051-351-357 (Matevž).

BP!

Taborniki RVP smo spet tu!

Skupina zanesenjakov je stopila skupaj in bo skušala oživiti duh taborništva. Če bi rad sodeloval, pomagal, javi na mejl: rvpljutomer@gmail.com ali pa me pokliči: 051/351-357.

BP!